Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Home » Tweedehands freesbank

Tweedehands freesbank

Een tweedehands freesbank aanschaffen? Weet dan goed waar u op moet letten. U wilt tenslotte geen kat in de zak kopen. Bij Hop Machines in Wilbertoord heeft u de mogelijkheid om een tweedehands freesbank bij ons uit te proberen voordat u de machine bij ons aanschaft. Wel zo eerlijk vinden wij dat.

 

Wij checken de tweedehands freesbank tot in detail

Op het moment dat geïnteresseerden een tweedehands freesbank bij ons uitproberen, valt het op dat de machines lopen als een trein. Hoewel de werktuigen gebruikt zijn, is daar een logische verklaring voor. Tot in detail wordt de freesbank nagekeken, waarna de machine geschikt wordt voor de tweedehands markt. Zo bent u er zeker van dat u alles uit uw productie haalt. En dat op een prijsgunstige manier, want het blijft tenslotte een tweedehands freesbank.

Heeft u al nagedacht over het verplaatsen van de machine?

Is de koop rond? Dat is goed nieuws! Alleen op welke manier krijgt u de freesbank op de plaats van bestemming? Ook met het vervoer helpen wij u graag. Dankzij onze eigen heftrucks, mobiele hijskranen en diepladers, verplaatsen wij uw aangeschafte freesbank veilig en snel naar iedere plaats waar u wilt. Of dat nu in het binnen- buitenland is.

 

Neem contact met ons op bij hulp en advies

Kunt u onze hulp goed gebruiken? Heeft u advies nodig over freesbanken of kunt u de hulp met vervoer goed gebruiken? Bel dan naar 0485 – 478 107.