Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Home » Tweedehands draaibank

Tweedehands draaibank

Op zoek naar een tweedehands draaibank? Dan weet u zeker dat u op een voordelige manier produceert. Doordat Hop Machines in Wilbertoord alle gebruikte machines tot in detail naloopt, bent u zeker van een goedwerkende machine. En dat is tenslotte waar u naar op zoek bent, nietwaar?

Groei realiseren dankzij een tweedehands draaibank

Of u een nieuwe of een tweedehands draaibank zoekt, het resultaat hoort hetzelfde te zijn. Wanneer u bij ons een draaibank aanschaft, bewerkt u precies zoals u dat wilt uw materialen. Wij vertellen u graag welke eigenschappen, afmetingen en welk bouwjaar het best bij uw productieproces past. Op die manier vindt u altijd een tweedehands draaibank waardoor u kunt groeien. Wilt u er écht 100% zeker van zijn uw aankoop? Test dan eerst de tweedehands draaibank bij ons uit en overtuig uzelf.

Heeft u een draaibank gevonden? Dan blijven wij u nog steeds helpen

Als u uiteindelijk een draaibank gevonden heeft, is het tijd voor de volgende stap in het proces: het vervoer. Doordat wij in het bezit zijn van eigen heftrucks, mobiele hijskragen en diepladers, verplaatsen wij zelfs de meest zware machines. Precies naar de bestemming die u in gedachten heeft. Laat u zo snel mogelijk adviseren over een tweedehands draaibank. Bel naar 0485 – 478 107 en wees er zeker van dat het kwaliteit is dat u aanschaft.

 

Uitgelichte producten