Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Home » Plaatbewerkingsmachines

Plaatbewerkingsmachines in Wilbertoord

De plaatbewerkingsmachines van Hop Machines in Wilbertoord vervaardigen nauwkeurig metalen platen. Knippen, snijden of ontbramen: u doet het met onze plaatbewerkingsmachines. Laat u adviseren door ons team en schaf een machine aan die past bij uw werkzaamheden.

Met plaatbewerkingsmachines zet u flinke stappen

Plaatbewerkingsmachines zijn er in flink wat varianten. De materialen die uw wilt bewerken, zijn bepalend voor de machines die u aanschaft. Ons ervaren team vertelt u graag welke werktuigen het best bij uw werkzaamheden passen. Met ons advies kiest u de eigenschappen, afmetingen en het bouwjaar dat past bij uw productieproces. Snijd met water, plasma of een laser uw platen en zorg voor een nauwkeurige precisie.

Wij zorgen voor het vervoer

Heeft u plaatbewerkingsmachines gevonden die passen bij uw werkzaamheden? Probeer ze dan eerst bij ons uit en wees er zeker van dat u de machine aanschaft waar u profijt van heeft. Wist u dat wij u zelfs met het transport kunnen helpen? Doordat wij in bezit zijn van een heftruck, mobiele hijskraan en dieplader verplaatsen wij zelfs de meest zware machines naar hun eindbestemming. Dat wilt u toch ook? Neem in dat geval contact met ons op door te bellen naar 0485 – 478 107.

 

Uitgelichte producten