Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Home » Opkoper machines

Opkoper van tweedehands en nieuwe machines

Als opkoper van diverse oude machines, waaronder metaalbewerkingsmachines, freesmachines en draaibanken, beschikken wij over een uitgebreid aanbod. Onze voorraad bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands machines, zodat wij over een assortiment beschikken dat bij ieder budget aansluit. Wilt u graag uw bedrijf naar een volgend niveau tillen en zijn hier machines voor nodig? Of wilt u de productiefrequentie opschroeven door meerdere machines toe te voegen aan uw bedrijf? Ook houden wij ons bezig met het opkopen van uw oude machines, als u juist moet inkrimpen. Wat uw drijfveren ook zijn, wij helpen u van advies tot aan transport, zodat u profiteert van de beste service als u oude machines laat opkopen, of juist machines wilt kopen.

Schakel ons in als opkoper van uw oude machines

Als opkoper van oude machines weet ons bedrijf uit Wilbertoord alles over metaalbewerkingsmachines, draaibanken en freesmachines. Daardoor voorzien wij u van advies op maat, dat volledig aansluit bij uw bedrijfsplannen. Onze service stopt niet bij het adviseren, maar gaat door tot na de aankoop en tijdens het transport van de door u gekochte machines. Het vervoeren van deze grote en zware apparaten is een hele klus. Wij bieden u graag de beste service aan door u te helpen bij het transporteren met speciale vrachtwagens. Deze beschikken over een eigen dieplader met diverse heftrucks, om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit wagenpark komt ook van pas bij het ophalen van uw oude machines, die we graag van u opkopen, bijvoorbeeld bij een faillissement. Wij zijn meer dan slechts een opkoper van oude metaalbewerkingsmachines. Behalve het verkopen van producten, helpen wij u ook graag bij het verhuizen van uw bedrijf. Wij kunnen de oude machines van uw bedrijf opkopen, en op de nieuwe locatie machines leveren. Dit kunnen nieuwe of gebruikte machines zijn.

 

Schakel onze professionele hulp in

Als u op zoek bent naar nieuwe metaalbewerkingsmachines, dan zit u bij ons als opkoper van oude en nieuwe machines goed. Neem contact met ons op en leg ons uw vraagstuk voor. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en helpen u bij het beantwoorden van al uw vragen omtrent het opkopen van oude machines en het verkopen van nieuwe. Neem contact met ons op door te bellen naar 0485 – 478 107 als u meer wilt weten over het opkopen van oude machines door ons bedrijf uit Wilbertoord.