Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Home » Machine verkoop

Wilt u weten welke machine in de verkoop staat?

Door te focussen op de inkoop van zowel uw nieuwe als tweedehands machine beschikken wij over een uitgebreid assortiment voor de verkoop. Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen door uw toestellen bij Hop Machines uit Wilbertoord te kopen? Wij helpen u graag verder van advies tot aan het transport. Als u uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij tijdens de inkoop kiezen voor machines die volledig aansluiten bij uw bedrijfsplan. Ontdek de mogelijkheden door verder te lezen.

Kies voor de perfecte machine uit ons assortiment voor de verkoop

Met producten uit diverse bouwjaren, van verschillende afmetingen en met allerhande eigenschappen, vindt u gegarandeerd de machine die volledig aansluit bij de wensen en het niveau van uw bedrijf. Wij focussen ons op de inkoop van onder andere occasie freesmachines, draaibanken en metaalbewerkingsmachines. Kies voor een machine uit ons assortiment voor de verkoop en wij zorgen dat deze veilig op bestemming geleverd wordt. Het vervoeren van grote en zware machines kost veel moeite en tijd. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, helpen wij u bij het transporteren. Zo kan uw bedrijf snel weer verder.

 

Schakel onze hulp in voor advies of onze transportservice

Wij begrijpen maar al te goed dat ieder bedrijf anders is. Daardoor krijgt u te maken met verschillende machines en productlijnen. Door onze kennis en ervaring met de inkoop, verkoop en opkoop van machines, weten wij precies welke machine perfect voor u is uit ons verkoop assortiment. Wij voorzien u graag van advies op maat en beantwoorden al uw vragen. Neem contact met ons bedrijf in Wilbertoord op door te bellen naar 0485 – 478 107.