Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Home » Gebruikte metaalbewerkingsmachines

Gebruikte metaalbewerkingsmachines

Gebruikte metaalbewerkingsmachines zijn de investering dubbel en dwars waard. Zeker wanneer u de gebruikte machines om metaal mee te bewerken bij Hop Machines in Wilbertoord bekijkt. Doordat machines na opkoop grondig nagekeken worden, weet u zeker dat u gaat voor een perfect tweedehands hulpmiddel. Gun gebruikte metaalbewerkingsmachines een tweede leven en betaal een eerlijke prijs.

Gebruikte metaalbewerkingsmachines: de voordelen  

Gebruikte machines om metaal mee te bewerken, worden steeds vaker verkocht. Daar zijn verschillende redenen voor. Op het moment dat bedrijven failliet gaat of oudere machines niet meer gebruikt hebben ze vaak hun gebruikte metaalbewerkingsmachines over. Vaak doen deze werktuigen het nog prima. Zeker wanneer het om A-merken gaat, is het aantrekkelijk om de machines op te knappen voor de tweedehandsmarkt. Daarom lopen wij de onderdelen gedetailleerd na, om de gebruikte machines om metaal mee te bewerken een tweede bestaan te geven.

Zeker weten van uw aankoop? Probeer de machine dan bij ons uit in Wilbertoord

Het aanschaffen van een machine is vaak een flinke investering. Daarom begrijpen wij dat u zelf de eigenschappen van de gebruikte metaalbewerkingsmachines wilt ervaren. Probeer daarom eerst de machines uit in ons bedrijf, zodat u zeker bent van en voor uw zaak. Breid uw productieproces uit of maak een nieuwe productielijn. Ga voor een gunstige prijs en ontvang daar de beste onderdelen voor. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar?

Wij helpen u met het vervoer

Weet u vervolgens zeker dat u de gebruikte metaalbewerkingsmachines wilt aanschaffen? Dan helpen wij u als u wilt met het vervoer naar de plaats van bestemming in binnen- en buitenland. Met onze heftruck, mobiel hijskraan en dieplader transporteren wij de gebruikte metaalbewerkingsmachines met de grootste zorg. Ook wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen en de machines verplaatst moeten worden, helpen wij u graag.

Zo komt u achter ons aanbod

Wilt u weten welke gebruikte machines wij hebben in Wilbertoord waar u metaal mee kunt bewerken? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op door te bellen naar 0485 – 478 107

Uitgelichte producten