Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Getroffen door een faillissement? Wij willen uw metaalbewerkingsmachines graag opkopen

Hop Machines wil graag bij een bedrijf die een faillissement heeft aangevraagd een of meerdere metaalbewerkingsmachines opkopen. De gebruikte materialen worden grondig door ons nagekeken, zodat de machine voor een eerlijk bedrag aan te schaffen is in de tweedehandsmarkt. Op die manier kunt u bij ons genieten van producten tegen een zeer scherpe prijs.

Een bedrijf dat getroffen is door een faillissement? Om deze reden willen wij de machines opkopen

In de loop der jaren zijn wij bekend geraakt met de opkoop van enkele machines bij bedrijven, tot aan complete productielijnen óf zelfs fabrieken. Met een breed en divers aanbod kunnen wij u vaak voorzien in uw wensen en behoeftes. Op die reden hebben wij naast gebruikte ook nieuwe metaalbewerkingsmachines. Heeft u een machine gevonden die u wilt hebben? Dan bieden wij u de mogelijkheden om op onze locatie uw machines te laden of te lossen. Heeft u vervoer nodig? Dan helpen wij u graag met een heftruck, mobiele hijskraan of diepladers. Wanneer u ervoor kiest om bij ons machines aan te schaffen kunnen wij u voorzien van uitstekende mogelijkheden, waaronder het laden en lossen van de machines.

U profiteert van de opkoop die wij doen bij bedrijven

Ook kunnen wij de gebruikte machines voor een scherpe prijs aanbieden. Dit komt vaak doordat wij deze tot onze beschikking hebben gekregen door de opkoop van bedrijven of faillissement opkopen. Bent u verder benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0485 – 478 107. Onze medewerkers vertellen u graag over de diverse mogelijkheden en producten die wij u aanbieden. Kent u nog bedrijven die geholpen zijn bij de opkoop van machines? Laat het ons weten en help elkaar.

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

  • Velden met een * zijn verplicht

Uitgelichte producten