Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Draaibank gebruikt

Wist u dat u met een draaibank die eerder gebruikt is, de meest nauwkeurige cilindervormige werkstukken kunt bewerken? Doordat Hop Machines de apparaten nauwkeurig tot in detail naloopt, weet u zeker dat u kunt rekenen op een perfect functionerend resultaat. En dat tegen een eerlijke en realistische prijs.

Ga vooruit en kies voor een draaibank die gebruikt is

Wanneer u kiest om voor een draaibank te kiezen die al eerder gebruikt is, gaat u voor hulpmiddelen die u maximaal ondersteunen voor een gunstige prijs. Wees er zeker van dat de machines aansluiten bij uw wensen en processen. Kom daarom een draaibank die al gebruikt is bij ons testen, zodat het apparaat zeker is dat u zoekt. Heeft u nog vervoer nodig? Wij zorgen er ook in het binnen- en buitenland voor dat uw aankoop veilig en snel op de plaats van bestemming komt.

Deze draaibanken hebben wij in het assortiment

Bekijk snel ons aanbod draaibanken. Selecteer de machine op bouwjaar, afmetingen of eigenschappen en kies alles voor het allerbeste resultaat. Neem contact met ons op en bel naar 0485 – 478 107 of vul het contactformulier in. Dan weet u zeker dat u op de best mogelijke manier geholpen wordt.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

  • Velden met een * zijn verplicht

Uitgelichte producten