Hop Machines
in- en export metaalbewerking machines

SERVICE OP LOCATIE

 

TRANSPORTEREN VAN MACHINES

 

BINNEN- EN BUITENLAND

 

Home » CNC freesmachine tweedehands

CNC freesmachine tweedehands

Duurzaam ondernemen begint met een CNC freesmachine van tweedehands materiaal waarmee u nauwkeurig metaal bewerkt. Hop Machines in Wilbertoord heeft een gevarieerd aanbod dat past bij de productieprocessen binnen uw bedrijf. Doordat ons team de apparaten uitvoerig en secuur nakijkt, bent u zeker van een uitstekende machine. En dat tegen een eerlijke prijs.

CNC freesmachine van tweedehands materiaal: de voordelen

Op het moment dat u met een tweedehands CNC freesmachine metaal wilt bewerken, verwacht u dat het resultaat meer dan perfect is. Bij ons krijgt u die garantie. Probeer uw tweedehands CNC freesmachine eerst bij ons uit en wees er zeker van dat u metaal met de uiterste precisie en computergestuurde ondersteuning bewerkt. Wilt u dat wij de machines in Wilbertoord voor u transporteren naar uw bedrijf of productieruimte? Dat doen wij graag voor u. Zo kunt u voordat u het weet aan de slag. Of dat nu in het binnen- of buiteland is.

Opkopen van gebruikte machines

Heeft u gebruikte machines in uw bedrijf staan en wilt u ervan af? Bijvoorbeeld door de aanschaf van een nieuw model of een faillissement? Dan nemen wij de CNC freesmachine graag van u over. Na een uitgebreide check verkopen wij dan de machine tweedehands door, zodat anderen op een ideale manier metaal kunnen bewerken.

Win advies in als u kwaliteit wilt afleveren

Of u nu een nieuwe of gebruikte machine aanschaft, resultaat moet hetzelfde zijn: perfect. Neem daarom contact met ons op. Dan bent u er zeker van dat u zorgeloos aan de slag kunt. Wilt u kwaliteit afleveren? Dan doet u er goed aan om contact met ons op te nemen via 0485 – 478 107 of door het contactformulier in te vullen.

 

Uitgelichte producten